3 tojásból sima tortaformába piskótát sütünk. Ha megsült, kivesszük a tésztát és a forma kimosása után a tésztát visszarakjuk.Megrakjuk gyümölcsökkel és a következő masszát öntjük rá: 4 natúr joghurtot kikeverünk 15 dkg porcukorral, 3 dl tejszínt keményre verünk (legjobb a zacskós féltartós tejszín) ezt óvatosan az édesített joghurthoz keverjük. 1 zacskó zselatint 1 dl vízzel felfőzünk (Horváth Rozi kék zacskós zselatin 2,5 dkg). Tűzről levéve kissé lehűtjük és mikor már kezd dermedni, de még folyós, kanalanként a masszához keverjük. Hűtőbe tesszük, mikor már alig folyós, tehet majdnem megdermedt, ráöntjük a gyümölccsel kirakott tésztára. Egy éjjel hűtőben hagyjuk. Másnap lecsatoljuk a tortaforma oldalát. Egy gömbölyű tálra helyezzük. Tejszínhabbal és gyümölccsel díszítjük.